Porvooseen laitenörtiksi kirjastoon?

to 29.3.2018, 7:55 at 07:55 Jätä kommentti

Päävastuualueenasi on kehittämistehtävään liittyvien ICT-järjestelmien kehittäminen, ylläpito ja käyttäjätuen organisointi. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa alueen kirjastohenkilöstölle suunnattujen koulutus- ja kokoustilaisuuksien etälähetyksien ICT- ja AV-järjestelmäsuunnittelu sekä hankintojen konsultointi. Tehtävään sisältyy myös työskentelyä kirjaston asiakaspalvelussa sekä digitaalisten palvelujen ja laitteiden opastusta asiakkaille ja henkilöstölle. Työnkuvaa voidaan muovata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista, joten tarvitset mielellään ajokortin sekä oman auton käyttöösi.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kirjasto- ja informaatioalan opinnot katsotaan eduksi. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii tieto- ja AV-tekniikan hyvää hallintaa, aktiivista ja itsenäistä otetta työhön sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme hyvää suomen- tai ruotsinkielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä toisen kielen tyydyttävää suullista taitoa. Kaksikielisyys katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös PHP, HTML, CSS, JavaScript, SQL ja WordPress osaaminen sekä kokemus verkkopalveluiden kehittämistehtävistä.

Entry filed under: kuulumiset.

Nais-alkuiset dekkarit Kevät. Nettikurssien suosituimmat. Huomaat, että tarvitset niitä

Jätä kommentti

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Liity 994 tilaajien joukkoon


Olen Kari, Oulusta, nyt Hailuodossa. Pienen maaseutupaikkakunnan kunnankirjaston osa-aikainen yhdistelmätoimen vakituinen hoitaja ja kirjaston ainoa työntekijä. Opinnäytetyöni olen tehnyt 1800-luvun alun suomen kielestä ja informaatiotutkimuksesta aineopinnot, molemmat Oulussa. Harrastan... kaikkea sellaista, mitä kirjastonhoitajat nyt ylleensä harrastaa. Ks. Info.