”Sujuilevi sukkelaan”: Hiihtokilpailujen palkintotauluja kirjastossa keväällä 2014

la 23.11.2013, 19:36 at 19:36 Jätä kommentti

Poikani kummisetä on ollut kansallisen tason mestarihiihtäjä sekä Suomessa että Ruotsissa. Erityisesti läntisessä Ruotsissa palkinnoksi sai 1970- ja 80-luvuilla valita prenikoiden ja tavarapalkintojen ohella kuvataidetta, usein jopa useamman palkinnoksi lahjoitetun taulun joukosta.

Tämän oikean kilpaurheilijan, epäilemättä endorfiinin vaikutuksen alaisena kuratoiman taulukokoelman parhaat tulevat nähtäville ensi keväänä Hailuodon kunnankirjastoon, Luovontie 61.

Murtomaahiihto ja palkintotaulut. Ei paha!

Itsenäisyyspäivään asti on kuitenkin vielä nähtävillä Pohjoisen luontokuvaajat ry:n varapuheenjohtajan, Marjaniemen mökkiläisen Vesa Vainionpään luontovalokuvia Hailuodosta: http://www.polku.net/cms/default.asp?iID=GFIHIF&item=GIKHFD#GIKHFD

Tervetuloa!

Lisätietoa kevättalven 2014 taidenäyttelyn kokoajasta:

http://www.raahenseutu.fi/cs/Satellite/Meidan_Elamaa/1194638047849/artikkeli/risto+dianoff+hiihtaa+r

Lopuksi vielä esimakua kevättalven 2014 näyttelystä:

Entry filed under: kuulumiset.

Sukututkimuksen harrastajien Hailuoto-keskustelua www.genealogia.fi Pienen kirjaston genreniput, 4!

Jätä kommentti

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Liity 994 tilaajien joukkoon


Olen Kari, Oulusta, nyt Hailuodossa. Pienen maaseutupaikkakunnan kunnankirjaston osa-aikainen yhdistelmätoimen vakituinen hoitaja ja kirjaston ainoa työntekijä. Opinnäytetyöni olen tehnyt 1800-luvun alun suomen kielestä ja informaatiotutkimuksesta aineopinnot, molemmat Oulussa. Harrastan... kaikkea sellaista, mitä kirjastonhoitajat nyt ylleensä harrastaa. Ks. Info.